<.cfheader statuscode="301" statustext="Moved permanently"> <.cfheader name="Location" value="http://www.statusuri.info">

luni, 24 septembrie 2007

Statusuri de fericire (happy) II

Status1. Fericirea socot că e undeva, deasupra omenescului, cu toate că-i făcută din mărunţişuri omeneşti şi nu se leagă de cel care nu încearcă, măcar de câteva ori în viaţă, să se ridice deasupra lui.

Status2. Fericirea e facuta din iluzii,speranta,incredere in oameni si in tine insuti, iar apoi din prietenie.

Status3. Fericirea e facuta din iluzii,speranta,incredere in oameni si in tine insuti, iar apoi din prietenie.

Status4. Fericirea adevarata este intotdeauna de o clipa.

Status5. Fericirea: un lucru bizar; cei ce n-au cunoscut-o niciodată nu sunt, poate, cu adevărat nefericiţi.

Status6. Fericirea se manifesta atunci cand zambesti din adancul sufletului tau si...te simtzi cu adevarat liber...

Status7. Fericirea este precum pisica, dacă încerci să o ademeneşti sau să o chemi, te va evita cu îndârjire; nu va veni niciodată. Dar dacă nu îi acorzi nici un pic de atenţie şi iţi vezi de treabă, o veţi găsi frecându-se de picioarele tale şi sărindu-ţi in poală.

Status8. Nu exista fericire curata decat dupa 60 de ani, cand nu mai vrei nimic, cand nici un calcul impur (folosirea celorlalti) nu te mai incearca- si cand totul e permis (daca mai poti) si totul e din nou nevinovat, ac in ceasul prunciei.

Status9. Fericirea este o placere pe moment, o amintire de neuitat.

Status10. Fericirea care duce la împlinirea vietii nu este fericirea superficiala care depinde de circumstante; este acea fericire care izvoraste dintr-un suflet multumit si care rezista chiar si prin cele mai grele împrejurari.

Un comentariu:

Anonim spunea...

ft dragute